Examentraining

 

 

Je examenjaar is natuurlijk…


… een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken?

 

Opgericht

Leerlingen begeleid

Aantal vakken

 

 

Examentraining

 

 


Het examenjaar:

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat. Uiteraard is een goede voorbereiding op het examen van zeer groot belang.

 

De beste manier om dit te doen is voor iedereen anders. Daarom bieden wij in de meivakantie begeleiding aan maximaal zeven leerlingen per docent. Hierbij valt te denken aan de juiste manier van kennis en vaardigheden inzetten, structuur aanbrengen en concentratie. Daarnaast leer je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Zowel bij de voorbereiding op, als het maken van examens.

 

Ervaren Docenten:

Onze docenten zijn enthousiast, inspirerend en ervaren. Ze hebben allemaal ervaring met lesgeven in examenklassen en zijn perfect op de hoogte van de examenstof.