Project Echnaton

 

Samen met O.S.G. Echnaton…


… willen wij een bijdrage leveren aan het inlopen van deze achterstanden om alle leerlingen een eerlijke kans te kunnen geven om het diploma te kunnen behalen.

Opgericht

Leerlingen begeleid

Aantal vakken

 

Project Echnaton

 


Al enige tijd hebben we te maken met Covid-19. Dit treft vele sectoren, zoals de Horeca, Retail, het Toerisme en vele anderen. Ook het onderwijs heeft onder Covid-19 zwaar te lijden. Hierdoor hebben veel leerlingen te maken met achterstanden in het leerproces.

 

Samen met O.S.G Echnaton willen wij een bijdrage leveren aan het inlopen van deze achterstanden en alle leerlingen een eerlijke kans te kunnen geven om het diploma te kunnen behalen.

 

Wij streven ernaar om kwalitatief goede bijlessen en examentrainingen aan te bieden. Om de kwaliteit van de bijlessen te waarborgen zijn de lessen in een kleine setting met hierop kwalitatief goede docenten.


De procedure:

In samenwerking met Echnaton willen wij de leerlingen van de bovenbouw kosteloos dit programma aanbieden. Alle bovenbouw leerlingen krijgen een e-mail van Echnaton dat ze vrijwillig kunnen deelnemen aan dit project.

 

Indien de leerling/ouder(s) interesse hebben in bijles dan kan diegene zich aanmelden door hier te klikken.

 

Er volgt dan altijd een kennismakingsgesprek, waarin er een aantal afspraken worden gemaakt. Zoals verplichte aanwezigheid, inzet en benodigde materialen.

 

De bijlessen beginnen twee weken voor elke schoolexamenweek. De dagen van de bijlessen zijn maandag t/m donderdag van 17.00 tot 19.00.

 

De volgende bijlessen bieden wij aan:

  • Economie;
  • Wiskunde.

Voor de volgende periode hopen wij ook de volgende vakken aan te kunnen bieden:

  • Nederlands;
  • Engels;
  • LO;
  • D&P.